Trainingen voor Sprint Triathlon Kokomo 2015

De Kokomo Onroad Sprint Triathlon komt er aan en daarom houden we op woensdagmiddag 1, 8 en 15 april van 16:30-18:00 op Kokomo een training waar we eerst gaan zwemmen (+/- 1000m), dan een stukje TT fietsen (20km) en afsluiten met lopen (5km). Voor zover ik weet is er weer bewaking van de auto’s op de P bij Kokomo, maar probeer toch je auto met al je spullen er in zo dicht mogelijk bij de entree van Kokomo neer te zetten. We zwemmen met elkaar; wat later instappen of wat eerder beginnen kan natuurlijk altijd. De wissels trainen we niet ‘op volle snelheid’ maar doen we relaxed ieder bij zijn/haar eigen auto. Het is wel leuk wanneer we het zo plannen dat we rond half 6 met zn allen aan het lopen zijn. Zorg dat je bij het lopen over de weg tegen de rijrichting in loopt zodat je zicht houdt op het tegemoet komende verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *