Fantastisch Kokomo Ennia Sprint Triathlon 2015

Kokomo kids 2015  Kokomo 2015 volwassenen

18 en 19 april stonden in het teken van de Kokomo Sprint Triathlon 2015. Op zaterdagmiddag de kids in de verschillende leeftijdscategorieen, op zondag 19 in de ochtend de volwassenen. De setting op Kokomo is ieder jaar geweldig, met dit jaar een record aantal deelnemers van 90!!! Dank voor de soepele organisatie van de Curacao Triathlon Bond (CTA), het team van  fantastische vrijwilligers (inschrijven, route, locatie, opruimen, speakers, veiligheid, tijdwaarneming, verzorging etc. etc.), de sponsoren, alle TEC leden die ter plekke hebben geholpen en de handen uit de mouwen hebben gestoken en natuurlijk alle deelnemers die ieder voor zich prachtige prestaties hebben neergezet.

Hieronder de links naar alle uitslagen. Er zijn ook veel mooie foto’s van het evenement te vinden (kinderen en volwassenen) op de Facebook pagina’s van onze topfotografen Josien en Lisette Kiburg: KLIK HIER (Josien) en HIER (Lisette) voor alle fotos.

UITSLAGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *