Marlies WERELDKAMPIOEN Ironman 70.3 F40-44

Marlies VAN HARTE GEFELICITEERD met je wereldtitel op de Ironman 70.3 in de klasse F40-44 jaar!! Met een ongelofelijke supertijd van 4u47min. Zwemmen in 31 minuten, fiets in 2u39 (34km/u gemiddeld met een klim van 12km en 14%) en als laatste een halve marathon er uit persen in 1u27. Dat is een loopgemiddelde van 4:09 min/km, echt waanzinnig.

Marlies Huldiging GalaKampioen met vlag

Als TEC zijn we natuurlijk SUPERTROTS dat je deze prestatie hebt kunnen neerzetten. En dat we een echte wereldkampioene als mede-lid hebben. Het is leuk om te lezen dat je in je interviews en artikelen ook TEC noemt als de basis voor je successen. Onze zwemtrainer Nazario traint nu een wereldkampioen! En op de donderdagavond trainingen op Coral Estate die jij verzorgt hebben we nu dus looples van de allerbeste van de wereld.

Je weet dat in de vroege ochtend van die befaamde zondagochtend een grote groep TEC leden op Hemingway je wereldkampioenschap online hebben gevolgd. Met Bas online langs de lijn in Oostenrijk als razende reporter was het een feestje & onvergetelijke gebeurtenis.

Een unieke prestatie waar we met z’n allen echt superblij mee zijn!

Het TEC Bestuur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *