Lid Worden

TEC, Team Endurance Curacao is de triathlon vereniging van Curacao.

Wanneer u vragen heeft en meer informatie wilt KLIK DAN HIER of neem contact op met het Secretariaat van TEC.

KLIK HIER om het Aanmeldingsformulier te downloaden.

U kunt dit formulier uitrpinten en invullen en meenemen naar de eerstvolgende TEC Clubtraining op woensdagavond bij het 50m zwembad van Lions Dive. Zodra u het formulier heeft ondertekend en betaald bent u lid van TEC.

De belangrijkste aktiviteit van TEC bestaat uit het organiseren van wedstrijden en trainingen waarbij het accent ligt op de beoefening van de triathlon sport. Uiteraard staat het de leden vrij om een selectie te maken uit het aanbod, maar de intentie is dat de leden zich bekwamen in de combi-duursport. Bij de TEC fietstrainingen ligt het accent op TT, en worden tijdritfietsen toegelaten, bij de zwemtrainingen op de lange afstand en open water, en bij de looptrainingen ligt het accent eveneens op de langere afstanden. Tevens organiseert TEC specifieke wissel- of zogenaamde brick trainingen, waarbij het accent ligt op de overgang tussen de verschillende disciplines.

Voor 2017 worden de volgende trainingen aan de leden van TEC aangeboden:

-zondag 07.00u Roadbike TimeTrial Training (rondje 8km) of Brick Training (bike&run). Locatie en communicatie van deze trainingen lopen via TEC Whatsapp groep (zie info op deze site);  locatie Centrum Piscadera of Santa Barbara Rotonde
-woensdag 17.30u Lions Dive Swim Interval Training: trainer Nazario
-woensdag 17.00u Lions Dive Kids Training Run (training van kids-looptrainer)
-woensdag 17.45u Lions Dive Kids Training van swim trainer
-donderdag 18.00u Hilton P Hardlopen met Marlies Run Techniek, Core Training en Interval (eigen bijdrage 10,-), communicatie via Hardlopen met Marlies Whatsapp group (zie info op deze site)
-vrijdag 17.30 Lions Dive 50m Pool Swim (vrij zwemmen)

-wedstrijdtrainingen voorafgaand aan wedstrijden op parcours (via TEC Whatsapp)
-ad hoc trainingen zoals bricktrainingen (via Whatsapp)

Verder sluit TEC vaak aan bij fietstrainingen Bellisima, duurtraining Swim Cabana ma/wo/vrijdagmiddag 17.30 en hardloop(duur)trainingen RRCK zaterdagochtend vroeg.

TEC is een vereniging die ook nieuwkomers in de triathlon gelegenheid geeft mee te trainen. Een keer vrijblijvend met TEC meetrainen kan altijd! TEC staat open voor leden die nog niet in alle drie disciplines kunnen meekomen in de veronderstelling dat deze (adspirant- of nieuwe-) leden zich gaandeweg gaan interesseren in de overige disciplines.

Aan de leden van TEC wordt gesponsorde clubkleding aangeboden tegen zeer lage prijzen onder de kostprijs. Dit is dankzij de sponsors van TEC. Ieder aktief TEC lid wordt geacht een TEC clubtenue aan te schaffen. Dit kan zijn een set kleding hardlopen, fietsen en/of triathlon suit (hierin kun je zwemmen, fietsen, hardlopen). De leden worden geacht zo veel en zo vaak mogelijk in deze kleding te trainen. In de door TEC georganiseerde trainingen is het dragen van deze clubkleding verplicht, behalve bij het zwemmen in het 50m zwembad (de TEC kleding is niet chloor bestendig). Wanneer door leden wordt deelgenomen aan lokale triathlon of andersoortige combiduursport wedstrijden is het dragen van de clubkleding eveneens verplicht. Wanneer door leden wordt deelgenomen aan andere duursportwedstrijden of door andere verenigingen georganiseerde trainingen zoals fietsen, zwemmen of hardlopen is het dragen van clubkleding gewenst.

Het is bij deze verplichting tot het dragen van clubkleding uiteraard ook een verplichting van TEC om de leden te kunnen voorzien van kwalitatieve specifieke kleding. Indien TEC niet beschikt over specifieke kleding vervalt uiteraard de verplichting.

Samenvattend:

  1. Dragen clubkleding verplicht bij triathlon of andersoortige combi-duursportwedstrijden en door TEC georganiseerde trainingen
  2. Dragen clubkleding gewenst bij deelname aan andere duursportwedstrijden zoals wielrennen of hardlopen of andere trainingen

Het staat de leden van TEC uiteraard vrij om -naast hun lidmaatschap van TEC- ook lid te worden van sportverenigingen die zich beperken tot één vorm van duursport, zoals fietsvereniging Bellisima of de hardloopvereniging Roadrunners.

TEC is een vereniging zijn die de jeugd in de gelegenheid stelt om kennis te maken met de triathlon sport en zich daarin te bekwamen. TEC biedt daartoe ook een jeugdlidmaatschap aan.

Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie KLIK DAN HIER of neem contact op met het Secretariaat van TEC.

 

Wij hopen u binnenkort als nieuw lid van TEC te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het TEC Bestuur