Lid Worden

TEC, Team Endurance Curacao is de triathlonvereniging van Curacao.

Wanneer u vragen heeft en meer informatie wilt KLIK DAN HIER of neem contact op met het Secretariaat van TEC.

KLIK HIER om het Aanmeldingsformulier te downloaden.

U kunt dit formulier uitrpinten en invullen en meenemen naar de eerstvolgende TEC zwemtraining op woensdagavond bij het 50m zwembad van Lion’s Dive. Zodra u het formulier heeft ondertekend en betaald bent u lid van TEC.

De belangrijkste activiteit van TEC bestaat uit het organiseren van wedstrijden en trainingen waarbij het accent ligt op de beoefening van de triathlonsport. Uiteraard staat het de leden vrij om een selectie te maken uit het aanbod, dus bijvoorbeeld alleen mee te doen aan het zwemmen of hardlopen. TEC organiseert ook specifieke wissel- of zogenaamde brick-trainingen, waarbij het accent ligt op de overgang tussen de verschillende disciplines.

Voor 2018 worden de volgende trainingen aan de leden van TEC aangeboden:

-zondag 07.00u Roadbike TimeTrial Training (rondje 8km) of Brick Training (bike&run). Locatie en communicatie van deze trainingen lopen via TEC Whatsapp groep (zie info op deze site);  locatie Centrum Piscadera of Santa Barbara Rotonde
-woensdag 17.30u Lions Dive Swim Interval Training: trainer Nazario
-woensdag 17.00u Lions Dive Kids Training Run (training van kids-looptrainer)
-woensdag 17.45u Lions Dive Kids Training van swim trainer
-donderdag 18.00u Hilton P Hardlopen met Marlies Run Techniek, Core Training en Interval (eigen bijdrage 10,-), communicatie via Hardlopen met Marlies Whatsapp group (zie info op deze site)
-vrijdag 17.30 Lions Dive 50m Pool Swim (vrij zwemmen)

-wedstrijdtrainingen voorafgaand aan wedstrijden op parcours (via TEC Whatsapp)
-ad hoc trainingen zoals bricktrainingen (via Whatsapp)

Verder sluit TEC vaak aan bij fietstrainingen Bellisima, duurtraining Swim Cabana ma/wo/vrijdagmiddag 17.30 en hardloop(duur)trainingen RRCK zaterdagochtend vroeg.

TEC is een vereniging die ook nieuwkomers in de triathlon gelegenheid geeft mee te trainen. Een keer vrijblijvend met TEC meetrainen kan altijd! TEC staat open voor leden die nog niet in alle drie disciplines kunnen meekomen. De door TEC georganiseerde wedstrijden hebben ook altijd een onderdeel ‘relay’, waarbij een team van atleten de verschillende disciplines doet.

Aan de leden van TEC wordt gesponsorde clubkleding aangeboden onder de kostprijs. Dit is dankzij de sponsors van TEC. Dit kan zijn een set kleding hardlopen, fietsen en/of triathlon suit (hierin kun je zwemmen, fietsen, hardlopen). Wanneer door leden wordt deelgenomen aan lokale triathlon- of andersoortige combiduursport wedstrijden is het dragen van de clubkleding  verplicht.

Samenvattend:

  1. Dragen clubkleding verplicht bij triathlon of andersoortige combi-duursportwedstrijden en door TEC georganiseerde trainingen
  2. Dragen clubkleding aangemoedigd bij deelname aan andere duursportwedstrijden zoals wielrennen of hardlopen of andere trainingen

Het staat de leden van TEC uiteraard vrij om -naast hun lidmaatschap van TEC- ook lid te worden van sportverenigingen die zich beperken tot één vorm van duursport, zoals fietsvereniging Bellisima of de hardloopvereniging Roadrunners.

TEC is een vereniging zijn die de jeugd in de gelegenheid stelt om kennis te maken met de triathlon sport en zich daarin te bekwamen. TEC biedt daartoe ook een jeugdlidmaatschap aan.

Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie KLIK DAN HIER of neem contact op met het Secretariaat van TEC.

Wij hopen u binnenkort als nieuw lid van TEC te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het TEC Bestuur