Zwemtraining

Twee keer per week is TEC te vinden in het 50m zwembad van Lions Dive. De TEC zwemtrainingen zijn gericht op borstcrawl, conditie, techniek en het zwemmen van langere afstanden (1500m+). Om aan de zwemtrainingen van TEC te kunnen deelnemen is het vereist dat je 150-200m aan één stuk borstcrawl kunt zwemmen. De training van TEC is geen ‘zwemles’.

 

Maak hier kennis met de  TOP SWIMCOACH van TEC Nazario Martijn.

 

Nazario Op woensdagavond van 17:30-18:30u wordt onder leiding getraind van Nazario Martijn die dit jaar genomineerd was voor “Beste Trainer van Curaçao”. Nazario Martijn (Zwemvereniging Typhoon) is voor Curaçao betrokken bij de training van de absolute top en de ontwikkeling van jeugdtalent. Het accent van de training van Nazario ligt op het toepassen van de juiste techniek om verschillende vormen van intervaltraining te doen. Bij de trainingen van Nazario gaat het uiteindelijk maar om één ding: het is de klok die telt. De trainingen zijn pittig en er komt ook veel conditietraining bij kijken. Zie deze video van zijn training: Klik Hier.

De jeugdzwemtraining wordt op hetzelfde tijdstip in het 50m zwembad van 17:30-18:15 verzorgd door de jeugd zwemtrainer Xavier die veel aandacht besteed aan de techniek (borstcrawl).

Op vrijdagavond van 17:30-18:30u wordt iedere week vrij getraind. Het is de bedoeling dat we voor de vrijdagavond ook een trainer aantrekken, gericht op de techniek.

-woensdag 17.30u Lions Dive Swim Interval trainer Nazario
-woensdag 17.00u Lions Dive Kids Training Run (training van ouders)
-woensdag 17.30u Lions Dive Kids Training Swim trainer Pim
-donderdag 18.00u Hilton P Hardlopen Interval
-vrijdag 17.30 Lions Dive Swim (vrij zwemmen)

-wedstrijdtrainingen voorafgaand aan wedstrijden op parcours (via Whatsapp)
-ad hoc trainingen zoals bricktrainingen (via Whatsapp)

Verder sluit TEC vaak aan bij fietstrainingen Bellisima, duurtraining Swim Cabana vrijdagmiddag 17.30 en hardloop(duur)trainingen RRCK zaterdagochtend vroeg.

TEC wil een vereniging zijn die ook nieuwkomers in de triathlon aanspreekt en gelegenheid geeft mee te trainen. Een keer vrijblijvend met TEC meetrainen kan altijd! TEC staat open voor leden die zich nog niet in alle drie disciplines (kunnen) bekwamen in de veronderstelling dat deze (adspirant- of nieuwe-) leden zich gaandeweg gaan interesseren in de andere disciplines.